Kup Ružica Meglaj-Rimac

Košarkašice FSV-a večeras gostuju u Virju u Kupu, borit će se za četvrtfinale i prvu gostujuću pobjedu ove sezone

Katarina Blažević

Foto A. KRIŽANEC

Foto A. KRIŽANEC

Riječanke su dobro prošle na ždrijebu jer su izvukle ekipu iz nižeg ranga, iako ne treba podcijeniti Podravac koji je s dvije uvjerljive pobjede otvorio novu sezonu Prve lige - skupine A



RIJEKA Košarkašice FSV-a zbog reprezentativne stanke ovoga vikenda neće igrati utakmicu Premijer lige, ali zato će večeras (20) gostovati kod Podravca iz Virja u sklopu prve utakmice drugog dijela, odnosno osmine finala Kupa »Ružica Meglaj-Rimac«.


Riječanke su dobro prošle na ždrijebu jer su izvukle ekipu iz nižeg ranga, iako ne treba podcijeniti Podravac koji je s dvije uvjerljive pobjede otvorio novu sezonu Prve lige – skupine A. FSV-u će ovo ujedno biti šansa da upiše i prvu gostujuću pobjedu ove sezone jer nakon šest premijerligaških kola na kontu ima tri domaće pobjede i tri gostujuća poraza.


Utakmica u Virju ujedno je prva utakmica osmine finala. Iz riječkog su kluba tražili nešto raniji termin jer je FSV sutra i u nedjelju u dvorani »3. maj« na Kantridi domaćin turnira WABA lige za kadetkinje.




Domaća ekipa sutra će od 10 sati igrati protiv Lavova iz Brčkog, u 15 protiv Cinkarne iz Celja, a u nedjelju od 12 protiv također slovenske Janine.