Košarka

Završnica Kupa Krešimir Ćosić ove godine u Zagrebu, Kvarner 2010 među osam najboljih

Hina

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Završni turnir Kupa na rasporedu je od utorka 14. veljače do subote 18. veljače u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu



ZAGREB Završnica košarkaškog Kupa „Krešimir Ćosić“, turnir osam najboljih momčadi, održat će se u Zagrebu od 14. do 18. veljače.


Temeljem propozicija natjecanja Kupa „Krešimir Ćosić“ Hrvatski košarkaški savez raspisao je natječaj za tehničku organizaciju završnog turnira najboljih osam momčadi. Nakon provedenog natječaja, Komisija za sustav natjecanja je donijela odluku o dodjeli završnog turnira Košarkaškom savezu Zagreba.


Završni turnir Kupa na rasporedu je od utorka 14. veljače do subote 18. veljače u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu.




Utakmice četvrtfinala igraju se tijekom dva dana, 14. i 15. veljače, svaki dan po dvije utakmice. Potom slijedi ždrijeb parova polufinalnih utakmica i slobodan dan. Četvrti je dan rezerviran za polufinale, a u subotu, 18. veljače, na rasporedu je finalni susret.


U završnicu, Final Eight turnir Kupa, plasirali su se prvoligaš Kvarner 2010 te premijerligaši Bosco, Cedevita Junior, Cibona, Furnir, Dinamo Zagreb, Šibenka i Zadar.