UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA U WASHINGTONU

Pogledajte kako su Westbrook i Beal u samo nekoliko sekundi zabili šest poena za preokret protiv Netsa

Luka Medak

Russell Westbrook uzima šut za pobjedu/Foto: REUTER

Russell Westbrook uzima šut za pobjedu/Foto: REUTER

Wizardsi su utakmicu započeli na krivoj strani serije 23-9, ali uspjeli se vratiti u utakmice i biti u zaostatku samo pet poena u posljednjih deset sekundi - a onda je uslijedio šou. 



RIJEKA U uzbudljivoj završnici Washington Wizardsi uspjeli su pobijediti Brooklyn Netse, a najveći heroji ispali su Russell Westbrook i Bradley Beal.


Wizardsi su utakmicu započeli na krivoj strani serije 23-9, ali uspjeli se vratiti u utakmicu i biti u zaostatku samo pet poena u posljednjih deset sekundi – a onda je uslijedio šou.


Nakon što je Kyrie Irving zabio dva slobodna bacanja, Bradley Beal je poveo loptu preko cijelog terena i ubacio jako tešku tricu s devet metara preko ruke. Netsi su bili nestrpljivi i pokušali što prije izvesti loptu, a Garrison Matthews ih je pročitao i ukrao ju te asisstirao Westbrooku za tricu koja im je osigurala ovu ludu pobjedu.





Westbrook je utakmicu završio s 41 košem, a Beal s 37 te su u tom segmentu predvodili svoju momčad, dok su kod poraženih Netsa najbolji bili Kevin Durant s 37 koševa te Joe Harris s 30. Kyrie Irving završio je s 26, a James Harden nije igrao u ovom susretu.