NBA liga

VIDEO Isaac Okoro sa sirenom presudio Netsima, ponovo izostao “hrvatski derbi” u Los Angelesu

Portal Novi list

Isaac Okoro slavi sa suigračima pobjedničku tricu/Foto REUTERS

Isaac Okoro slavi sa suigračima pobjedničku tricu/Foto REUTERS

Ivica Zubac postigao je šest poena uz 10 skokova u pobjedi Clippersa nad Thundersima, Dario Šarić zaigrao je tek tri minute i ostao bez učinka



RIJEKA Clippersi su uzvratili Oklahomi za domaći poraz i na krilima Kawhija Leonarda (32 poena; 13-15 šut iz igre!), te bez ozlijeđenog Paula Georgea stigli do uvjerljive pobjede. Dario Šarić odigrao je tek tri minute za goste i ostao bez učinka pa je ponovo izostao “hrvatski derbi” u Los Angelesu u punom smislu tih riječi.


Ivica Zubac je za nepune 24 minute postigao šest poena i uhvatio 10 skokova uz jednu asistenciju. Shai Gilgeous-Alexander postigao je 30 poena kod Thundersa.


Brandon Ingram zabio je 30 poena, uz 11 skokova i 10 asistencija za svoj prvi “triple-double” u karijeri i pobjedu Pelicansa nad Hornetsima. Paolo Banchero je pak ugradio 21 poen, uključujući i tricu na minutu i 26 sekundi prije kraja, te dva slobodna bacanja u posljednjim sekundama za pobjedu Orlanda nad New Yorkom. Knicksi predvođeni Quentinom Grimesom i Immanuelom Quickleyjem (25 poena) doživjeli su i treći uzastopni poraz.


 Isaac Okoro pogodio je tricu iz kuta igrališta 0.7 sekundi prije kraja za pobjedu Cavaliersa nad Netsima.  Cleveland je ovom pobjedom napravio veliki korak prema doigravanju. Donovan Mitchell postigao je 31 poen, Evan Mobley 26 poena uz 16 skokova. Mikal Bridges je postigao 32 poena kod Netsa.


REZULTATI




LA Clippers – Oklahoma 127:105


New Orleans – Charlotte 115:96


Brooklyn – Cleveland 114:116


Orlando – New York 111:106