Ludilo

Supruga prijavila NBA zvijezdu zbog prijetnji, razbijao je po kući i prijetio pištoljem pred djecom

Portal Novi list

Rayon Rondo/Foto REUTERS

Rayon Rondo/Foto REUTERS

Rayon Rondo dobio je zabranu prilaska obitelji



RIJEKA Rayon Rondo (36), NBA zvijezda na isteku karijere, našla se po istragom pravosudnih organa nakon što ga je supruga prijavila zbog obiteljskog nasilja. Branič niza NBA klubova (Cleveland, Lakers, Dallas, Celtics…)  prijavljen je zbog prijetnji pištoljem u obiteljskom domu u Louisvilleu u Kentuckyju.


Naime, prema onome što je Rondova supruga ispričala policiji sve je počelo kada je odlučila prekinuti Rayona i sina u igranju video igrica. Rondo je bijesno reagirao i počeo razbijati predmete po kući te poručio suprugi – “mrtva si”. Izašao je iz kuće, a onda se vratio s pištoljem u ruci, te zahtjevao od supruge da pusti djecu.


Na kraju je supruga dočekala policiju zaključana u kući s djecom, te je zatražila od policije izdavanje zaštitnog naloga što je i učinjeno, Rondo je dobio zabranu prilaska obitelji, a morao je predati pištolj koji je u njegovu vlasništvu.




Glasnogovornik NBA lige Mike Bass izjavio je da je u tijeku prikupljanje informaciji.  Četverostruki All-Star i dvostruki NBA prvak odigrao je 18 utakmica za Los Angeles Lakerse prije nego što je u siječnju otišao u Cleveland Cavalierse. U 21 utakmici za Cavse u prosjeku je bilježio 6,2 poena i 4,9 asistencija.