Svih devet tisuća...

Ogroman interes Slovenaca za utakmicu s Hrvatskom, ulaznice za domaće navijače rasprodane za manje od tri sata!

Hina

Luka Dončić i Goran Dragić/Foto REUTERS

Luka Dončić i Goran Dragić/Foto REUTERS

Utakmica će se odigrati 30. lipnja u ljubljanskoj dvorani Stožice, a Slovenski košarkaški savez službeno je obznanio kako je brzopotezno nestalo devet tisuća ulaznica namijenjenih domaćim navijačima



LJUBLJANA Za manje od tri sata rasprodane su sve ulaznice namijenjene slovenskim navijačima uoči kvalifikacijskog ogleda košarkaša Slovenije i Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo.


Utakmica će se odigrati 30. lipnja u ljubljanskoj dvorani Stožice, a Slovenski košarkaški savez službeno je obznanio kako je brzopotezno nestalo devet tisuća ulaznica namijenjenih domaćim navijačima. Hrvatski košarkaški savez dobio je na raspolaganje 500 ulaznica i ako se ne pojavi toliki broj hrvatskih navijača i taj preostali dio pripast će Slovencima. Inače, dvorana Stožice na košarkaškim događajima prima blizu 12.000 gledatelja.


Podsjetimo kako su sve tri slovenske NBA zvijezde najavile dolazak u krug reprezentacije pa će tako hrvatskim košarkašima prijetiti Luka Dončić, Goran Dragić i Vlatko Čančar.




U skupini je, inače, velika borba za plasman na Svjetsko prvenstvo i sve su četiri momčadi i dalje u igri za prolaz. Vodeća Finska ima omjer 3-1, Slovenija i Švedska su na 2-2, dok Hrvatska ima pobjedu i tri poraza.