Zadar - Škrljevo

Neredi na košarci: Pogledajte kako je policija istjerala Tornado iz dvorane, kao i obračune ispred Jazina

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Došlo je do nasilja; u namjeri da istjera navijače iz dvorane policija se poslužila pendrecima. Ova intervencija potrajala je gotovo pola sata, a obračuni policije s navijačima nastavljeni su i ispred sportske dvorane.Policija i redari intervenirali su sinoć u sportskoj dvorani Jazine, gdje je Košarkaški klub Zadar dočekao goste iz Škrljeva, te je već u jedanaestoj sekundi utakmice došlo do privremenog prekida, nakon kojeg su navijači Zadra istjerani iz dvorane.


Naime, pšripadnici navijačke skupine Tornado iz Zadra, njih oko tri stotine, na samom početku utakmice razvili su veliki transparent, a potom zapalili baklje i u teren ubacili velike količine papirića te je utakmica na zahtjev sudaca prekinuta.


Došlo je do nasilja; u namjeri da istjera navijače iz dvorane policija se poslužila pendrecima. Ova intervencija potrajala je gotovo pola sata, a obračuni policije s navijačima nastavljeni su i ispred sportske dvorane.
Na koncu je Zadar pobijedio Škrljevo rezultatom 86-75, a 21. kolo Premijer lige ostalo je obilježeno scenama nereda i obračuna policije s navijačima.


Pogledajte kako je to izgledalo u u zadarskoj dvorani i oko nje.


POGLEDAJTE VIDEO