Miles Bridges

NBA zvijezda optužena za obiteljsko nasilje: “Mora odgovarati za svoje postupke”

Hina

Miles Bridges/Foto REUTERS

Miles Bridges/Foto REUTERS

Nakon uhićenja krajem lipnja košarkaš je pušten nakon plaćene jamčevine od 130.000 američkih dolara, no pitanje je kako će se cijela ova situacija reflektirati na košarkaša u budućnosti njegove karijereMiles Bridges, 24-godišnji ponajbolji košarkaš NBA momčadi Charlotte Hornetsa optužen je za obiteljsko nasilje i fizičko zlostavljanje.


Vlastima u Los Angelesu Bridges se predao krajem lipnja nakon što je supruga Mychelle Johnson na društvenim mrežama objavila optužbe protiv njega, a potom je postavila i slike na kojima se vide ozljede na licu i tijelu. Pritom je supruga NBA košarkaša napisala.


„O ovome više ne mogu šutjeti. Dopustila sam mu da nam uništi dom, zlostavlja me na sve moguće načine i ono najgore, što je doživotno traumatizirao našu djecu“.
U utorak je okružno tužiteljstvo Los Angelesa izreklo optužbu te je ujedno optužilo Bridgesa za zlostavljanje djece.


„Djeca koja su svjedoci obiteljskog nasilja posebno su ranjiva i utjecaj na njih je nemjerljiv. Zbog svojih postupaka Bridges mora odgovarati”, poručio je ovim povodom okružni tužitelj George Gascon.


Nakon uhićenja krajem lipnja košarkaš je pušten nakon plaćene jamčevine od 130.000 američkih dolara, no pitanje je kako će se cijela ova situacija reflektirati na košarkaša u budućnosti njegove karijere i to nakon što je odradio sjajnu prošlu sezonu u dresu Charlotte. Ostvarivao je u prosjeku 20.2 poena po utakmici uz sedam skokova i 3,8 asistencija.