Prva liga košarkašica

Košarkašice FSV-a u posljednjoj utakmici ove godine ugostit će susjede na ljestvici

Katarina Blažević

Ivona Krakić/A. MAKSIMOVIĆ

Ivona Krakić/A. MAKSIMOVIĆ

Iz kluba su naglasili kako će današnja utakmica imati humanitarni karakter



RIJEKA  Za košarkašice FSV-a na red je došla i posljednja domaća utakmica ove kalendarske godine. Riječanke će danas od 19.30 u dvorani »3. maj« ugostiti ekipu Zadar Plusa, jednih od susjeda na ljestvici s jednakim omjerom 4-5. FSV je ove sezone od pet poraza samo jedan upisao na svojem terenu i može se reći kako je na papiru ipak favorit.


– Nadam se pobjedi baš zato što nam je to zadnja domaća utakmice ove godine. Očekujem tešku utakmicu. Imale smo i nekoliko ozljeda pa smo bile oslabljene na treninzima protekloga tjedna, ali sada smo sve na okupu. Ekipa Zadra je već pokazala dobru igru, posebno protiv Medveščaka, tako da će sigurno biti teško. Ali, uz dobru obranu i podršku s tribina, nadam se da ćemo pobijediti – kaže krilna igračica FSV-a Ivona Krakić, koja je ovoga ljeta u Rijeku stigla iz bosanskohercegovačke ekipe Orlovi, s kojom je osvojila tri trofeja te nastupala i u WABA ligi.


Krakić je u karijeri nastupala i za mlade reprezentacije BiH, a danas je važna karika riječke ekipe.




– Život u Rijeci? Snalazim se dobro, svi su me lijepo primili ovdje i svuda je prijateljska atmosfera. Osjećam se već kao da mi je Rijeka drugi dom – zaključuje Ivona Krakić.


Iz kluba su naglasili kako će današnja utakmica imati humanitarni karakter te da svi zainteresirani sa sobom mogu donijeti prehrambene proizvode i/ili higijenske potrepštine koje će se prikupljati za Socijalnu samoposlugu u Rijeci.