Dolazi Zabok

Košarkaši Škrljeva u posljednjoj utakmici regularnog dijela sezone love svoju osamnaestu pobjedu

Luka Medak

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Mi ćemo se prije svega pripremiti za Zabok, pokušati pobijediti i na jedan lijep način dočekati doigravanje. Nakon toga ćemo imati tjedan dana da se pripremimo za sljedećeg protivnika, tko god to bio - zaključio je Rajković



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva danas u 18 sati igraju posljednju utakmicu regularnog dijela sezone, a u Mavrince dolazi Zabok. Porazom od Šibenke u prethodnom kolu momčad Damira Rajkovića više ne ovisi o sebi za peto mjesto uoči doigravanja, ali zato, bez obzira na ishod današnjeg susreta, sigurno ostaje na šestom mjestu.


– Želimo završiti ovaj regularni dio prvenstva pobjedom. Naravno, ne možemo toliko utjecati na konačnu poziciju, ali svejedno želimo pobijediti. Mislim da smo pokazali kroz cijelu sezonu da imamo zadovoljavajuću formu i da se znamo dobro postaviti, tako da bi stvarno bila šteta da ne pobijedimo Zabok za kraj. To bi nam bila 18. pobjeda u prvenstvu, što je stvarno vrhunski rezultat – rekao je trener Rajković.


Pobijedili ili ne, Škrljevčani također još uvijek ne znaju tko će im biti protivnik u doigravanju jer ni na vrhu još ništa nije riješeno.




– Cibona je u srijedu izgubila od Zadra, tako da su sve tri opcije otvorene, možemo igrati protiv Gorice, Cibone ili Splita. Sve ovisi o utakmici Gorice i Splita, tako da mi ne možemo kalkulirati. Kako bude – bit će! Mi ćemo se prije svega pripremiti za Zabok, pokušati pobijediti i na jedan lijep način dočekati doigravanje. Nakon toga ćemo imati tjedan dana da se pripremimo za sljedećeg protivnika, tko god to bio – zaključio je Rajković.


Zabok se trenutačno nalazi jedno mjesto ispod Škrljeva, ali ni njima pobjeda neće utjecati na bolji plasman, tako da ostaje vidjeti koja momčad će imati više želje sezonu završiti u pobjedničkom tonu.