Premijer liga košarkaša

Košarkaši Škrljeva dva dana nakon poraza kod Zaboka dočekuju Goricu, u Mavrincima se očekuje teška borba

Katarina Blažević

S. DRECHSLER

S. DRECHSLER

Gorica i Škrljevo imaju sada jednak omjer pobjeda i poraza, ali i međusobni je omjer ovih dviju ekipa trenutno 1-1RIJEKA  Samo dva dana nakon poraza na gostovanju kod Zaboka, košarkaši DepoLink Škrljeva danas od 19 sati ugošćuju Goricu u sklopu četvrtog kola Lige za ostanak. Zeleni su sjajno krenuli u drugi dio natjecanja, povezali su dvije pobjede nad favoriziranim Dinamom te Boscom, ali Zabočani su na svojem terenu bili agresivniji i imali više želje za vrlo važnim slavljem u borbi za ostanak.


Alkar je ostao na samom dnu ljestvice sa šest pobjeda, dok Škrljevo, Gorica i Zabok imaju upisanu pobjedu više. I Goričani u Mavrince dolaze nakon poraza, i to poprilično gorkog jer su prije dva dana kod Bosca vodili s 18 poena razlike, da bi potom domaćin preokrenuo i stigao na »plus 30«!


Gorica i Škrljevo imaju sada jednak omjer pobjeda i poraza, ali i međusobni je omjer ovih dviju ekipa trenutno 1-1, zbog čega se u Mavrincima večeras očekuje poprilično izjednačena i teška borba za važna dva boda.