Prva liga košarkaša

Košarkaši Kvarnera 2010 igraju prvu domaću utakmicu ove godine, Riječani su favoriti protiv Samobora

Katarina Blažević

Elshan Jashari

Elshan Jashari

Polako se dižemo na treninzima i sve ćemo napraviti da danas dođemo do pobjede - rekao je Elham Jashari



RIJEKA Košarkaši Kvarnera 2010 danas (17 sati) igraju prvu domaću utakmicu ove kalendarske godine, a protivnik na Trsatu je Samobor, osma momčad na ljestvici. Riječani su ih kao gosti svladali u prvom dijelu sezone 74:63, ali opreza uvijek ima.


– Favoriti jesmo, ali oni su se pojačali s vrlo dobra tri igrača od te utakmice te će nam biti teško. Malo smo pali kada je forma u pitanju u zadnje vrijeme, nismo u ritmu u kojem smo bili na početku sezone. Ali radimo na tome da se opet krenemo dizati – govori 21-godišnji Elham Jashari, razigravač riječke ekipe.


Kvarnerovci su krajem prošle kalendarske godine najavili pohod na Ligu za prvaka, ali u 2022. su krenuli porazom kod susjeda na ljestvici Ribola Kaštele.




– Nismo dobro trenirali u zadnje vrijeme te bolje od toga što smo pokazali kod Kaštele nismo niti mogli očekivati. Zbog toga je i došlo do našeg pada, ali polako se dižemo na treninzima i sve ćemo napraviti da danas dođemo do pobjede. Glavno je da nema koronavirusa u ekipi, zdravi smo svi, osim Krstinića koji je još uvijek ozlijeđen, i spremno očekujemo utakmicu – zaključuje Jashari.