Premijer liga košarkaša

Košarkaši DL Škrljeva dočekuju “okrnjenu” Cibonu, utakmica nema rezultatski značaj

Katarina Blažević

Foto S. DRECHSLER

Foto S. DRECHSLER

Nekada bi ovaj susret izazvao velik interes košarkaških zaljubljenika na Kvarneru, ali današnja Cibona još uvijek je u poznatim problemima te na gostovanje kod Škrljeva dolazi s tek trojicom seniora



RIJEKA   Košarkaši DepoLink Škrljeva večeras će u Kostreni (19 sati) ugostiti Cibonu u posljednjoj domaćoj utakmici regularnog dijela FAVBET Premijer lige. Nekada bi ovaj susret izazvao velik interes košarkaških zaljubljenika na Kvarneru, ali današnja Cibona još uvijek je u poznatim problemima te na gostovanje kod Škrljeva dolazi s tek trojicom seniora. Od petorke koja inače igra domaće prvenstvo, Radovčić i Bundović su ozlijeđeni te danas neće moći pomoći svojoj momčadi, pa će dobar dio posla morati odraditi juniori i kadeti. Također, treba napomenuti da ni Ciboni ni Škrljevu rezultat ove utakmice neće biti od neke važnosti jer se niti jedna momčad do kraja prvenstva ne može pomaknuti sa svoje pozicije.


Vukovi će u doigravanje za prvaka krenuti s trećeg mjesta, dok Škrljevo ide u doigravanje za ostanak u ligi, a današnja pobjeda bi mu dobro došla tek da se malo zagrije i podigne samopouzdanje uoči dvoboja s poraženim iz finala Prve lige između Kvarnera 2010 i osječkih Vrijednosnica.


Škrljevčani će prije doigravanja odigrati još i susret na Gripama protiv Splita u posljednjem premijerligaškom kolu.