Premijer liga košarkaša

Košarkaši DepoLink Škrljeva gostuju kod ojačane Cedevite Junior, neće biti kapetana Marija Rajčića

Katarina Blažević

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Damir Rajković/Foto Arhiva NL

Sigurno da nam nije lako, Cedevita se sada i posložila te je pojačana Simonom i Topolovićem, a u njihovoj pobjedi protiv Cibone prije tri dana vidjelo se koju kvalitetu i širinu imaju - kaže trener Damir Rajković



RIJEKA  Nastavlja se težak raspored za košarkaše DepoLink Škrljeva u HT Premijer ligi, nakon Splita i Zadra večeras će Zeleni gostovati kod Cedevite Junior (20 sati). I to u jako izazovnom razdoblju za klub s obzirom da je momčad s Mavrinaca zaredala jedanaest poraza u svim natjecanjima, a u HT Premijer ligi ima omjer 3-11. Trener Damir Rajković neće na raspolaganju imati kapetana Marija Rajčića, dok Damir Mulaomerović, u odnosu na dvoboj u Mavrincima početkom sezone, može računati na Krunu Simona te Đorđu Topolovića.


– Rajčić ima problema s preponom još od Splita i sigurno je četiri, pet dana »out«. Sigurno da nam nije lako, Cedevita se sada i posložila te je pojačana Simonom i Topolovićem, a u njihovoj pobjedi protiv Cibone prije tri dana vidjelo se koju kvalitetu i širinu imaju. Teško igramo i neće biti lako, trebamo se fokusirati na elemente koji su nam najveći problem, a to su izgubljene lopte i napadački skok protivnika. A onda nam nakon Cedevite slijede važne utakmice u borbi za ostanak. Dinamo, Gorica, Zabok i Alkar su nam »al pari« i tu moramo tražiti svoju šansu – kaže trener DepoLink Škrljeva Damir Rajković.