Košarka

Incident prije utakmice ABA lige. Igrač Zvezde završio s posjekotinama i masnicom na licu

Hina

Košarkaš James Nunnally / NL arhiva

Košarkaš James Nunnally / NL arhiva

U jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba između košarkaša Partizana Amerikanca James Nunnallyja i igrača Zvezde Stefana Lazarevića (27) nakon čega je Nunnally šakom u glavu udario LazarevićaBEOGRAD Nekoliko sati prije početka trećeg susreta finala doigravanja regionalne ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, dogodio se incident na treningu.


Prema pisanju srpskih medija incident se dogodio u beogradskoj Areni u trenucima dok su se ekipe smjenjivale na treningu.


U jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba između košarkaša Partizana Amerikanca James Nunnallyja i igrača Zvezde Stefana Lazarevića (27) nakon čega je Nunnally šakom u glavu udario Lazarevića.
Uz službeno priopćenje Zvezda je objavila i fotogarfije Lazarevića na kojima se vide posjekotine i masnica na licu.


“Crvena zvezda najoštrije osuđuje ovaj akt, a zbog težine ozljede očekujemo reakciju MUP-a koji u ovim trenucima uzima izjave i vrši uviđaj, ali i pravosudnih organa i sudova, jer se ovo djelo po Kaznenom zakonu Republike Srbije vodi kao nanošenje teških tjelesnih ozljeda,” navodi se u priopćenju.


Crvena zvezda je podnijela disciplinsku prijavu nadležnim organima ABA lige, sportskom direktoru Miliji Vojinoviću, kao i disciplinskom sucu i ostalim organima lige.


“Očekujemo da igrač Partizana James Nunnally bude suspendiran i privremeno udaljen iz natjecanja,” navodi se.


Vodstvo ABA lige je u svom priopćenju navelo kako je upoznato s incidetnom i poslalo je disciplinskog suca u Beograd, ali se ne osjeća nadležnim jer se incident dogodio izvan terena.


Crvena zvezda vodi sa 2-0 u seriji na tri pobjede. Treća utakmica na rasporedu je večeras od 20.30 u beogradskoj Areni gde je Partizan domaćin.