NBA liga

Clippersi smanjili protiv Jazzersa u trećoj utakmici polufinala, skromni učinci Bogdanovića i Zupca

Hina

Kawhi Leonard/Foto REUTERS

Kawhi Leonard/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović je imao skroman učinak u porazu svoje momčadi. On je u 35:34 minuta na terenu ubacio devet koševa uz šut iz igre 2/10 (za trice 1/5) te je tome pridodao četiri skoka i jednu asistenciju.



ZAGREB Los Angeles Clippers su sinoć u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije kod kuće sa 132-106 pobijedili Utah Jazz i smanjili na 2-1 u seriji, a najzaslužniji za to bili su Kawhi Leonard koji je utakmicu završio sa 34 koša i Paul George koji je dodao 31.


Reggie Jackson i Nicolas Batum su svaki ubacili svaki po 17 koševa za Los Angeles koji je utakmicu zatvorio serijom 26-11. Leonard je ugrabio i 12 skokova. Ivica Zubac je odigrao 13:02 minuta za Los Angeles i zabio tri koša (šut iz igre 1/4) uz šest skokova i jedan blok.


Kod Utaha najbolji je bio Donovan Mitchell sa 30 koševa, ali je on propustio zadnjih sedam minuta susreta jer je iskrenuo zglob. Joe Ingles je zabio 19 koševa za Jazz, Jordan Clarkson je dodao 14, a Rudy Gobert 12 koševa i deset skokova. Bojan Bogdanović je imao skroman učinak u porazu svoje momčadi. On je u 35:34 minuta na terenu ubacio devet koševa uz šut iz igre 2/10 (za trice 1/5) te je tome pridodao četiri skoka i jednu asistenciju.




Četvrta utakmica je na rasporedu u ponedjeljak i igra se u Los Angelesu.