NBA

Brooklyn Netsi potpisali ugovor s Beasleyem, prvo mora odslužiti suspenziju zbog uzimanja marihuane

Hina

Foto Instagram

Foto Instagram

Netsi su također, prema pisanju "New York Timesa", postigli dogovor s Donta Hallom



NEW YORK NBA momčad Brooklyn Nets potpisali su ugovor s Michaelom Beasleyem do kraja sezone, objavili su na svojim službenim stranicama.


Netsi su također, prema pisanju “New York Timesa”, postigli dogovor s Donta Hallom.


Financijske pojedinosti ugovora s Beasleyem nisu otkrivene, a on mora odslužiti suspenziju od pet utakmica zbog uzimanja marihuane.




Beasley (31) je odigrao 26 utakmica za LA Lakerse prošlu sezonu uz prosjek od sedam koševa i 2.3 skoka po utakmkci prije nego je zamijenjen s Ivicom Zubcem u Los Angeles Clipperse za Mikea Muscalu u veljači. Clippers su ga otpustili dva dana kasnije i on je sezonu završio igrajući u Kini.


Do sada je igrao za sedam različitih momčadi u 11 sezona u NBA otkako su ga Miami Heat izabrali na draftu 2008. Prosjek karijere mu je 12.4 koševa i 4.7 skokova u ukupno 609 odigranih utakmica u NBA.


Brooklyn (30-34) je na sedmom mjestu u Istočnoj konferenciji i siguran je za nastup u doigravanju . Do kraja sezone preostalo im je osam utakmica  i imaju pola utakmice prednosti ispred osmoplasiranog Orlanda (30-35) i šest ispred devetoplasiranih Washington Wizardsa (24-40).