Ne voli novinare

Brooklyn Netsi i njihov igrač kažnjeni jer je odbio sudjelovati u medijskim aktivnostima

Hina

Kyrie Irving/Foto REUTERS

Kyrie Irving/Foto REUTERS

Moj je cilj u ovoj sezoni pustiti mom radu da priča na terenu i izvan njega. Život nas je pogodio drugačije ove godine i zahtijeva od nas, od mene, da se drugačije krećemo. Ovo je početak te promjena - priopćio je Irving



NEW YORK Vodstvo NBA lige kaznilo je sa po 25.000 američkih dolara Brooklyn Netse i njihovog razigravača Kyrie Irvinga, jer košarkaš nije bio dostupan predstavnicima medija za izjave uoči početka priprema za novu sezonu.


“Kazna je proizašla iz Irvingova odbijanja sudjelovanja u momčadskim medijskim aktivnostima u nekoliko navrata tijekom ovog tjedna”, priopćili su iz ureda NBA lige.


Irving je jedini košarkaš Netsa koji nijednom nije izašao pred predstavnike medija, dok su primjerice Kevin Durant i DeAndre Jordan to učinili dvaput od početka priprema.




Bivši igrač Clevelanda i Bostona se umjesto izlaska pred novinare, odlučio javnosti obratiti priopćenjem “kako bi njegova poruka bila vjerno prenesena”.


“Obvezao sam se da ću svakodnevno raditi, biti spreman za zabavu, natjecanje, izvođenje te da ću osvajati prvenstva uz moje suigrače i kolege u Netsima. Moj je cilj u ovoj sezoni pustiti mom radu da priča na terenu i izvan njega. Život nas je pogodio drugačije ove godine i zahtijeva od nas, od mene, da se drugačije krećemo. Ovo je početak te promjena”, priopćio je Irving na početku trening-kampa.