Pripremne utakmice

Bogdanović nastavlja oduševljavati nakon duge pauze, ubacio 20 poena LA Clippersima

Portal Novilist.hr

Bojan Bogdanović i Terance Mann/Foto REUTERS

Bojan Bogdanović i Terance Mann/Foto REUTERS

Pogotovo je odličan Bogdanović bio na šutevima za tri poena, za 22 minute igre je pogodio pet trica, a upisao je i tri skokova. S druge strane je bio Ivica Zubac koji je za 23 minute ubacio četiri poena uz sedam skokova



LOS ANGELES Utah Jazzersi bili su bolji od LA Clippersa rezultatom 125:105 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove NBA sezone, a hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac pobjedničke momčadi s 20 poena.


Pogotovo je odličan Bogdanović bio na šutevima za tri poena, za 22 minute igre je pogodio pet trica, a upisao je i tri skokova. S druge strane je bio Ivica Zubac koji je za 23 minute ubacio četiri poena uz sedam skokova.


Bogdanović je pokazao da je u odličnoj formi usprkos velikoj pauzi zbog ozljede. Devet mjeseci nije bio na parketu zbog operacije ručnog zgloba, što mu se nadovezalo na prekid natjecanja zbog koronavirusa.




– Fizički sam dobro, u odličnoj formi. U Salt Lake City sam stigao prije dva mjeseca. Ruka me još malo boli, vjerojatno nije na 100 posto, ali dovoljno je dobro da igram – rekao je hrvatski košarkaš.