Odustao

Aco Petrović obustavio akciju spašavanja Cibone, vratit će sav prikupljeni novac

Portal Novi list

Aco Petrović/Foto V. KARUZA

Aco Petrović/Foto V. KARUZA

S obzirom da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!, poručio je Petrović



ZAGREB Aco Petrović zaustavio je svoju akciju spasa Cibone. Bivši igrač i trenre Vukova na svojem Twitter profilu izvjestio je da će svima koji su donirali novac za spas kluba isti biti uredno vraćen.


“S obzirom da Cibona ide dalje istim putem akcija za spas kluba MSC obustavlja svoje aktivnosti i zahvaljuje svima koji su donirali novac. Isti će biti vraćen do kraja srpnja!”, poručio je Petrović.


Petrovićeva akcija donijela je više od tri milijuna kuna za spas kluba, no onda je sve zajedno zamrlo. Tvrde neki zbog toga jer je Aco ušao u javne polemike oko stanja u košarkaškoj reprezentaciji i stanju u HKS-u.




Inače, prema nekim informacijama aktualno vodstvo Cibone prijavilo je klub za nastup u ABA ligi, te je u pregovorima s investitorima iz SAD-a koji bi mogli spasiti klub. “Mali je problem” što je dobar dio igrača iz šampionske momčadi – otišao!