Novo pojačanje?

Kompany uoči povratka u Premier ligu nahvalio Hazarda: “I dalje je magičan igrač…”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Moramo mu željeti sve najbolje, da mu kraj karijere bude kakav je zaslužio. Taj kraj još nije blizu, njega su usporile ozljede, a to se ne može kontrolirati - kaže Kompany, njegov nekadašnji suigrač



RIJEKA Nogometaši Burnleyja brzinski su se vratili u najviši rang engleskog nogometa. Nakon samo jedne sezone provedene u Championshipu, momčad koju trenutno vodi Vincent Kompany osigurala je plasman u Premijer ligu i to sedam kola prije kraja sezone.


Stoga su već krenuli i planovi za povratak u elitu, odnosno Uprava planira složiti momčad koja će biti dovoljno jaka da osigura ostanak u Premijer ligi. Kompany je, pak, ovih dana nahvalio svojeg nekadašnjeg suigrača iz reprezentacije, Edena Hazarda, zbog čega su neki engleski mediji zaključili kako bi Burnley mogao krenuti i po igrača Real Madrida.


Hazard je također najskuplji igrač u povijesti Kraljevskog kluba, platili su ga čak 115 milijuna eura. Iako se ondje nije proslavio, Kompany je svejedno imao samo najljepše riječi o njemu.




“On je igrač koji još uvijek može zabiti u finalu Lige prvaka i osvajati naslove. I dalje je magičan igrač. Moramo mu željeti sve najbolje, da mu kraj karijere bude kakav je zaslužio. Taj kraj još nije blizu, njega su usporile ozljede, a to se ne može kontrolirati. On je igrač koji je Belgiju činio ponosnom, pružio joj mnoge sretne trenutke. Ali je i igrač koji još uvijek može puno dati.”