Pripreme za prvi susret

Kapetan Villarreala: “Znamo igrače Hajduka, posebno Livaju, a u Splitu nas čeka vruća atmosfera”

Portal Novilist.hr

Raul Albiol/Foto REUTERS

Raul Albiol/Foto REUTERS

Znamo da nas u ovakvim utakmicama mogu iznenaditi. U pitanju je natjecanje u kojem protivnik nije poznat, svjesni smo da je za njih ovo velik trenutak - kaže Albiol



RIJEKA Kapetan Villarreala Raul Albiol najavio je utakmicu play-offa Konferencijske lige s Hajdukom. Prvi susret na rasporedu je u Valenciji, a uzvrat tjedan dana kasnije u Splitu.


– Ključno je ovdje pobijediti i u Split ići s prednošću. Oni jako pritišću, već imamo iskustvo s Dinamom otprije dvije sezone. Cilj je pobijediti kod kuće, ako je moguće sa što većom razlikom. U uzvratu nas čeka vruća atmosfera – rekao je Albiol, koji je svjestan kako Hajduk može iznenaditi, iako je na papiru Villarreal veliki favorit.


– Znamo da nas u ovakvim utakmicama mogu iznenaditi. U pitanju je natjecanje u kojem protivnik nije poznat, svjesni smo da je za njih ovo velik trenutak. Sigurno će biti komplicirano, ali dužni smo proći. Želimo ići daleko u ovom natjecanju. Kolovoz je čudan mjesec, prijelazni rok nije gotov, što je uvijek komplicirano u kvalifikacijama –  rekao je Albiol dodavši kako već poznaje neke igrače Hajduka.




– Znamo ih, trener nam je govorio o njihovim igračima, znam za Livaju koji je igrao u Las Palmasu. Imaju odlične igrače.