Nediljko Labrović

Kapetan Rijeke: “Nama je svaki tjedan ključan, ali ne bavimo se matematikom. Dosta je toga bilo u školi”

Davor Petrović

Foto D. KOVAČEVIĆ

Foto D. KOVAČEVIĆ

Svi znamo koji je ključ za najveće stvari. Moramo se fokusirati na teren i svoje izvedbe, i to je jedino što nas zanima - kaže vratar Rijeke



ZAGREB Srećom po Nediljka Labrovića, subotnje predvečerje u Zagrebu bilo je ugodno, čak i malo sparno. Naime, kapetan Rijeke nije imao posla na gostovanju kod Rudeša sve do završnih deset minuta, kada je upisao dvije intervencije.


– Bilo je nekoliko situacija, ali većinu utakmice moji suigrači su odradili na vrhunskoj razini. Ovo mi je treća godina u Rijeci i sa svim našim braničima igram već duže vrijeme, a jedino s Radeljićem nešto kraće. Našu obranu čine karakterni igrači i vrataru se nije problem prilagoditi kada ispred sebe ima takvu kvalitetu. Sada nas čeka polufinale Kupa i za utakmicu moramo opet biti na visokoj razini, a tek nakon toga možemo razmišljati o Hajduku.


Nama je svaki tjedan ključan, i to svi u klubu stalno ističemo i tako se svi ponašamo. Mislim da smo svi budni i našpanani. Što se prvenstva tiče, ne bavimo se matematikom, toga je bilo dosta u školi, ha, ha… Svi znamo koji je ključ za najveće stvari. Moramo se fokusirati na teren i svoje izvedbe, i to je jedino što nas zanima. Matematika neka ostane sa strane – kaže Labrović.