Transferi

Kapetan Manchester Cityja bez odštete prešao u Barcelonu, glavni razlog transfera je – supruga

Portal Novilist.hr, Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

City je pokušao zadržati 32-godišnjeg veznjaka te mu je ponudio jednogodišnje produljenje uz dodatnu godinu kao opciju, no ponuda Barcelone bila je primamljivija...



MANCHESTER Njemački nogometni reprezentativac Ilkay Gündogan iz engleskog prvaka Manchester Cityja prelazi kao slobodan igrač u prvaka Španjolske Barcelonu, pišu španjolski i britanski mediji.


Kapetan Manchester Cityja Gündogan potpisao je dvogodišnji ugovor sa španjolskim prvakom do lipnja 2025. s opcijom na još godinu dana, piše Mundo Deportivo.


City je pokušao zadržati 32-godišnjeg veznjaka te mu je ponudio jednogodišnje produljenje uz dodatnu godinu kao opciju, no ponuda Barcelone bila je primamljivija, navode BBC i Sky Sports.




Neki mediji čak navode kako ga je na transfer u Španjolsku nagovorila supruga Sara koja ne podnosi englesko vrijeme i englesku hranu te je bila najglasnija u odluci da se obitelj preseli u Barcelonu.


Gündogan je prošle sezone s Manchester Cityjem osvojio trostruku titulu – Ligu prvaka, naslov prvaka Engleske i kup. Ukupno je u sedam godina sa Cityjem jednom osvojio Ligu prvaka, pet puta bio prvak i dva puta osvojio kup.