Serie A

Juventus slavio nakon dva uzastopna poraza, ali daleko teže od očekivanog. Tudorova Verona remizirala

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

U susretu između Verone, koju vodi Igor Tudor, i Cagliarija nije bilo golova. Domaćin je imao 70 posto posjeda lopte, 14 udaraca i 11 kornera, ali nije uspio probiti gostujuću obranu.



RIM Nakon dva uzastopna poraza u Ligi prvaka i Serie A bez postignutog gola, Juventus je na gostovanju pobijedio Salernitanu sa 2-0 u susretu 15. kola talijanskog prvenstva.


Nakon što je izgubio od Chelsea (0-4) i Atalante (0-1), Juve je našao “žrtvu”, ali daleko teže nego što se očekivalo “Stara dama” je dohvatila bodove protiv “fenjeraš”.


Gosti su poveli u 21. minuti golom Paula Dybale, da bi Alvaro Morata u 70. minuti zabio za 2-0. Dybala je u sudačkoj nadoknadi mogao zabiti i treći gol za Juventus, ali je promašio jedanaesterac.




Luka Bogdan nije nastupio za Salerniranu koja je drži začlje sa samo osam bodova.


U susretu između Verone, koju vodi Igor Tudor, i Cagliarija nije bilo golova. Domaćin je imao 70 posto posjeda lopte, 14 udaraca i 11 kornera, ali nije uspio probiti gostujuću obranu.


Nikola Kalinić nije nastupio za Veronu zbog ozljede, dok su Boško Šutalo i Ivor Pandur ostali na klupi. Kod gostiju već duže vrijeme nema Marka Roga.