Lovren dobiva nasljednika u redovima Redsa?

Jürgen Klopp u potrazi za novim braničima bacio oko i na jednog Hrvata

Portal Novi list

Duje Ćaleta-Car/Foto: REUTERS

Duje Ćaleta-Car/Foto: REUTERS

Prema pisanju BBC-a, aktualni engleski prvak zainteresiran je za dovođenje Duje Ćaleta-Cara iz Marseillea, a na popisu želja je i Arsenalov Shkodran Mustafi te Schalkeov 20-godišnjak Oznan Kabak.



RIJEKA Liverpool ove sezone muku muči s ozljedama, poglavito braniča i Jürgen Klopp traga za novim obrambenim pojačanjima kako bi “Redsi” ostali konkurentni za obranu naslova prvaka Engleske, a jedno ime koje se našlo na popisu je i Duje Ćaleta-Car, prenosi BBC Sports.


Na listi ozlijeđenih braniča u redovima Liverpoola već se neko vrijeme nalazi njihova glavna uzdanica Virgil van Dijk, a njemu su se pridružili i Joe Gomez te Fabinho, koji je u nedostatku opcija igrao u toj ulozi.


U 21 utakmici Klopp je igrao s 12 različitih srednjih braniča, a zadnji koji su se našli na toj poziciji su Jordan Henderson i Nathaniel Phillips. Prema pisanju BBC-a, aktualni engleski prvak zainteresiran je i za dovođenje Duje Ćaleta-Cara iz Marseillea, a na popisu želja je i Arsenalov Shkodran Mustafi te Schalkeov 20-godišnjak Oznan Kabak.




Dok pregovori s navedenim igračima traju, Liverpool je u međuvremenu potpisao 25-godišnjeg Bena Daviesa iz Prestona, koji je već prošao liječnički pregled, a za njega su dali 500.000 funti, uz 1,1 milijun funti mogućih bonusa. Kao dio transfera Liverpool će u Preston poslati svojeg braniča iz omladinskog pogona, 19-godišnjeg Nizozemca Seppa van der Berga.