Bale nakon remija

Junak Walesa: “U našoj krvi je borba, ponovo smo pokazali karakter”

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Jedanaesterac? Bilo je nervoze, naravno, ali znao sam što mogu. Ja sam izvođač jedanaesteraca, morao sam preuzeti odgovornost, rekao je nakon remija protiv SAD-a Gareth Bale



AL-RAYYAN Bio sam nervozan prije izvođenja jedanaesterca, ali isto tako i uvjeren u ono što mogu napraviti, rekao je Gareth Bale koji je pogodio s bijele točke za 1-1 svog Walesa protiv SAD-a u utakmici prvog kola skupine B svjetskog prvenstva.


Američki nogometaši su dominirali nakon prvog poluvremena te su vodili 1-0. Potom je mnogo bolji bio Wales i na kraju izjednačio golom Balea iz jedanaesterca u 82. minuti.


„Prije dvije godine smo bili u sličnoj poziciji na Europskom prvenstvu kada smo gubili od Švicarske u prvom susretu. Tada smo pokazali karakter, a pokazali smo ga i sada. Odavno je znano da je Wales momčad koja nikada ne odustaje, a nismo ni ovaj put protiv SAD-a. U našoj krvi je borba. Na drugom poluvremenu i novoj borbi koju smo pokazali gradit ćemo nastavak našeg natjecanja. Dajemo sve od sebe i tako će biti u iduće dvije utakmice u skupini. Jedanaesterac? Bilo je nervoze, naravno, ali znao sam što mogu. Ja sam izvođač jedanaesteraca, morao sam preuzeti odgovornost“, rekao je nakon remija protiv SAD-a Gareth Bale, dok se Ben Davies nadovezao.




„Pokazali smo snagu i karakter te smo se vratili u utakmicu. S obzirom na naš loš ulaz u dvoboj na kraju je ovaj remi vjerojatan realan ishod. No, malo nam je i žao nakon svega jer smo u drugom poluvremenu shvatili da smo možda propustili i nešto više u ovom susretu“.