Budimir nakon utakmice

Junak Hrvatske: “Žena, mama i bake me inače pitaju gdje je gol. Sada ga posvećujem njima”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Meni kao napadaču nema ljepšeg od toga da zabijem gol. Posvećujem gol mami, ženi i bakama, koje nekad ne razumiju posao na terenu pa me pitaju gdje je gol. Pa evo danas su ga vidjele - rekao je Budimir



ZAGREB Hrvatska se plasirala na EURO zahvaljujući pobjedi 1:0 nad Armenijom, a pogodak vrijedan velikog slavlja zabio je – Ante Budimir.


– Sretan sam što sam mogao sudjelovati u odlasku Hrvatske na EURO. A meni kao napadaču nema ljepšeg od toga da zabijem gol. Posvećujem gol mami, ženi i bakama, koje nekad ne razumiju posao na terenu pa me pitaju gdje je gol. Pa evo danas su ga vidjele. Bili smo opasni kad bismo brzo okrenuli stranu. Borna je brzo centrirao i ja sam znao gdje trebam napasti – rekao je nakon utakmice junak Ante Budimir. 


Napadač Osasune u ovoj je reprezentativnoj akciji došao kao povratnik u redove Vatrenih. Čekao je poziv izbornika. I dočekao…




– Imao sam pomiješane emocije dok nisam bio u reprezentaciji. Profesionalno sam bio strpljiv, radio sam na sebi, vraćao fromu i čekao priliku. A tu je i navijačka strana, navijao sam za Hrvatsku cijelo vrijeme. Ovo mi je jedan od najdražih golova u karijeri… Htio bih sada uživati u ovome, a od sutra me čeka moj klub – dodao je Budimir.