SuperSport HNL

Još jedna trenerska promjena u HNL-u, Damir Čanadi i Šibenik sporazumno raskinuli suradnju

Portal Novilist.hr

Damir Čanadi/Foto PIXSELL

Damir Čanadi/Foto PIXSELL

Tijekom svog mandata, kao prvi trener Narančastih u SuperSport HNL-u, ostvario je 1 pobjedu, 2 poraza i 7 neriješenih rezultata uz gol razliku 8:7



RIJEKA Nakon prvih deset kola SuperSport HNL-a došlo je do već pete promjene trenera u redovima nekog hrvatskog prvoligaša. Damir Čanadi više nije trener Šibenika, objavljeno je na Facebook stranici kluba.


Priopćenje prenosimo u cijelosti:


“Poštovani, HNK Šibenik s.d.d. ovim putem obavještava medije i javnost o tome da gospodin Damir Čanadi više nije trener prve momčadi HNK Šibenik.




HNK Šibenik i Damir Čanadi sklopili su sporazumni raskid suradnje. Damir Čanadi preuzeo je klupu prve momčadi u lipnju ove godine te je vodio HNK Šibenik u ukupno 10 službenih susreta SuperSport Hrvatske nogometne lige.


Tijekom svog mandata, kao prvi trener Narančastih u SuperSport HNL-u, ostvario je 1 pobjedu, 2 poraza i 7 neriješenih rezultata uz gol razliku 8:7. Ovim putem klub sa Šubićevca želi se zahvaliti treneru Čanadiju na svim postignutim rezultatima, zalaganju i doprinosu te Damiru želimo puno sreće u nastavku karijere, kako na privatnom tako i na poslovnom planu.


Novi trener prve momčadi HNK Šibenika bit će predstavljen u narednim danima, o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti”, piše u priopćenju.