Ivica Ivušić

Dugo nije bilo Riječanina u reprezentaciji Hrvatske, a upravo je jedan bio junak protiv Slovačke: “Ovo je debi iz snova”

Portal Novilist.hr

Ivica Ivušić/Foto REUTERS

Ivica Ivušić/Foto REUTERS

Junak? Drago mi je što to kažete, ali ekipa je odradila sjajan posao na terenu, drago mi je što sam donio svoj doprinos i ponosan sam što sam dio ekipe - skroman je bio Ivušić, koji inače dolazi iz Viškova, a u susretu sa Slovačkom je zamijenio ozlijeđenog Livakovića.



RIJEKA Ivica Ivušić protiv Slovačke je čuvao vrata Hrvatske te se tako uvrstio na popis Riječana koji su igrali za hrvatsku reprezentaciju. Takvih i nije bilo mnogo, zadnji Riječanin je bio još 2015. godine Ivan Močinić, ali to je bio nastup u prijateljskom ogledu protiv Rusije.


– Ovo je stvarno debi iz snova, mogao sam samo priželjkivati ovakav dan. Ostvarili su mi se svi dječački snovi, ali najvažnije je da smo uzeli sva tri boda. Junak? Drago mi je što to kažete, ali ekipa je odradila sjajan posao na terenu, drago mi je što sam donio svoj doprinos i ponosan sam što sam dio ekipe – skroman je bio Ivušić, koji inače dolazi iz Viškova, a u susretu sa Slovačkom je zamijenio ozlijeđenog Livakovića.


– Bio sam sretan kada sam doznao da ću igrati, bio sam spreman i odlučan i hvala Bogu sve je prošlo kako treba. Osjetio sam da trebamo zabiti jer smo bili bolji, idemo sada s tri boda u Split.