Reakcije nakon derbija

Janković: “Meni će biti najteže jer sam rodom iz Sinja”, Sopić: “Ovo je jedna mala epizoda u velikom filmu”

Portal Novilist.hr

Foto M. LEVAK

Foto M. LEVAK

Prijatelji su mi navijači Hajduka, ali drago mi je što smo dobili i nadam se da ćemo nastaviti dalje - kaže Janković



RIJEKA Nogometaši Rijeke slavili su 1:0 protiv Hajduka i tako preuzeli vrh HNL-a. Evo kako je utakmicu komentirao junak Niko Janković, koji je pogodio s bijele točke za veliko slavlje.


– Tri boda su tu što smo i htjeli. Probili smo se na vrh i sada je najvažnije ostati skroman i ponizan. Radimo u miru i tišini, ovo je naš put. Bit će slavlja, puno nam znači ova pobjeda, a meni će biti najteže jer sam rodom iz Sinja i prijatelji su mi navijači Hajduka. Drago mi je što smo dobili i nadam se da ćemo nastaviti dalje. Cijela ekipa igra savršeno, dečki se bacaju na glavu. Imamo mladu i karakternu ekipu – kaže Janković.


Trener Željko Sopić bio je itekako zadovoljan nakon utakmice. Sada slijedi reprezentativna stanka pa tako i nekoliko dana odmora za igrače Rijeke.




– Mislim da smo bili bolja momčad danas, iako izrazito cijenim Hajduk i Leku. Moramo biti realni da ima nekih zaostalih utakmica. Sve u svemu, dugo je prvenstvo. Ovo je jedna mala epizoda u velikom filmu. Danas ćemo ovo proslaviti, a onda ću ih pustiti, nek sutra pojedu juhicu s roditeljima doma. Kada ekipa protiv koje igrate ima Livaju, Trajkovskog, igrače koji iz ničega mogu zabiti gol, morate se zatvoriti pri kraju. U srijedu se nastavljamo pripremati za prijateljsku utakmicu s Udineseom, a onda imamo utakmicu u Istri, totalnu invaziju – rekao je trener Rijeke Željko Sopić.