Golgeter

Jakirović pronašao novog napadača? Na Rujevicu bi mogao doći iskusni kapetan Zrinjskog

Portal Novilist.hr

Nemanja Bilbija

Nemanja Bilbija

Bilbija ima ugovor s Plemićima do ljeta 2025. godine, a danas bi trebao zaigrati u uzvratu drugog pretkola Lige prvaka



RIJEKA Nemanja Bilbija, trenutno kapetan Zrinjskog, navodno je blizu dolaska u Rijeku. Iskusni napadač, koji će u studenom napuniti 33 godine, trebao bi biti pravo rješenje nakon odlaska Matije Frigana, a s Jakirovićem se jako dobro poznaje jer su zajedno osvojili i Premijer ligu Bosne i Hercegovine.


Dok je Jakirović bio na klupi Zrinjskog, Bilbija je odigrao 70 utakmica i zabio 53 gola uz 10 asistencija. U sezoni 2021/2022. zabio je 33 gola u odigrane 34 utakmice.


Kapetan Mostaraca se i prije nekoliko godina spominjao uz ekipu Rijeke, ali sada ga njegov bivši trener navodno vidi kao prvu opciju na poziciji novog napadača te će teško dopustiti da ne dođe do transfera.




Bilbija ima ugovor s Plemićima do ljeta 2025. godine, a danas bi trebao zaigrati u uzvratu drugog pretkola Lige prvaka. U prvom susretu, u kojem je njegova ekipa poražena od Slovana 0:1, nije zaigrao zbog lakše ozljede. Inače, prema Transfermarktu Bilbija vrijedi oko 800 tisuća eura…


“Nemanja ima problem s rebrom i dalje, ali sada je u boljem stanju nego je bio tada. Magdić je jedini izvan stroja, a ostali su svi na raspolaganju”, rekao je uoči puta Krunoslav Rendulić.