Hrvatski kup

Jakirović ljut nakon gostovanja kod Oriolika: “Čestitam treneru što je izvadio igrača koji je radio cirkus po terenu”

Portal Novilist.hr

Foto PIXSELL

Foto PIXSELL

Prije dva i pol tjedna smo tu proslavili stogodišnjicu. Nema veze, doći ćemo opet, ali moraju postojati neka pravila ponašanja - kaže Jakirović



ZAGREB Nogometaši Dinama uvjerljivo su pobijedili Oriolik u Oriovcu 8:0 i lagano izborili četvrtfinale Kupa, iako su se Modri na početku utakmice čak i mučili protiv četvrtoligaša.


Naime, domaćin je bio dosta agresivan te je od 39. minuti imao i igrača manje zbog crvenog kartona Stubičana. A 15 minuta prije toga, trener domaćih izvadio je iz igre Kokotovića, koji je bio jedan od nervoznijih zbog nedosuđenog penala za Oriolik.


– Nisam ovu utakmicu vidio tako laganu kao što rezultat sugerira, pogotovo na početku utakmice. Nisu mi jasno zašto je došlo do tenzija koje je inicirao igrač s brojem osam (Kokotović), ne znam zašto mu je to trebalo, bili smo normalni i korektni. Meni je jasno da se igrači bore za sebe i klub, ali sve ima svoje granice – rekao je Jakirović pa dodao:




– Jako sam ljut zbog toga. Prije dva i pol tjedna smo tu proslavili stogodišnjicu. Nema veze, doći ćemo opet, ali moraju postojati neka pravila ponašanja. Čestitam treneru koji je napravio najbolju moguću stvar što je izvadio igrača koji je radio cirkus po terenu.