Stopersko pojačanje

Iznenađenje na Rujevici, Matej Mitrović se vratio u Rijeku! Nekadašnji reprezentativac dolazi kao slobodni igrač

Portal Novilist.hr

Matej Mitrović/Foto Arhiva NL

Matej Mitrović/Foto Arhiva NL

Mitrović je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Bruggeom te je u Rijeku došao kao slobodni igrač. Mediji su pisali kako ima na stolu i ponudu Dinama, ali je očito odlučio karijeru ponovo oživjeti u starom dobrom dresu...



RIJEKA Prije pet i pol godina iz Rijeke je otišao u Bešiktaš, godinu dana kasnije prešao je u Brugge, a sada će ponovo obući dres Bijelih. Matej Mitrović, 28-godišnji stoper koji je od 2013. do 2017. bio član Rijeke, vratio se u klub s Rujevice kao slobodni igrač, objavljeno je na klupskoj Facebook stranici.


Mitrović, nekadašnji hrvatski reprezentativac, je dogovorio sporazumni raskid ugovora s Bruggeom iako mu ugovorna obveza nije istekla, a razlog je bila spoznaja stopera da niti u sljedećoj sezoni neće dobivati značajnu minutažu. Imao je u prošlosti problema s ozljeda, ali prošle sezone je bio na sto posto te mu trener belgijske momčadi svejedno nije davao priliku.


Sportske novosti nedavno su pisale i kako Mitrović ima nekoliko ponuda iz HNL-a, među njima i onu prvaka Dinama. Ipak, očito je odlučio svoju karijeru ponovo oživjeti u starom dobrom dresu,..