TENZIJE U ŠKOTSKOJ

Izjava trenera Celtica naljutila hrvatskog reprezentativca u dresu Rangersa: “To je najbolja šala koju sam čuo ove godine”

Portal Novi list

Borna Barišić/Foto: REUTERS

Borna Barišić/Foto: REUTERS

"Mislim da je to najbolja šala koju sam čuo ove godine. Nisu nas pobijedili zadnje tri utakmice i bježimo im za 20 bodova, tako da mislim da je to malo nepristojan komentar", rekao je Borna Barišić.



GLASGOW Hrvatski reprezentativac i igrač Glasgow Rangersa nazvao je izjave trenera Celtica Johna Kennedyja uvredljivima nakon što je ovaj rekao da je Celtic i dalje najbolja momčad u državi.


“Vjerujem da je moja momčad kada ima svoj dan i dalje najbolja u državi“, rekao je John Kennedy nakon pobjede od 6:0 protiv Livingstona, iako njegov Celtic zaostaje čak 20 bodova za Rangersima.


“Mislim da je to najbolja šala koju sam čuo ove godine. Nisu nas pobijedili zadnje tri utakmice i bježimo im za 20 bodova, tako da mislim da je to malo nepristojan komentar”, rekao je Borna Barišić, koji se s momčadi priprema za novi okršaj s rivalima, ovaj put u Kupu Škotske.


Do kraja prvenstva su otale još četiri utakmice, a Glasgow Rangersi neporaženi su u ligi te imaju dvije pobjede i jedan remi protiv Celtica ove sezone.


“U životu moraš biti realističan. Ako je netko bolji od tebe i čak 20 bodova ispred, ne možeš izjaviti tako nešto, to vrijeđa sav naš trud ove sezone”, dodao je Barišić.


Igrači Celtica nisu izgubili u Kupu još od 2016. godine, kada su ih Rangersi pobijedili nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.