Remi protiv Slovačke

Ivan Perišić nakon susreta u Gradskom vrtu: “Dirao sam loptu petom i to je bilo zaleđe, a rezultat nije realan”

Portal Novilist.hr

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Ivan Perišić/Foto REUTERS

Što se dogodilo? Svega po malo, nije lopta htjela u gol i to je to. Da je Kramarić zabio krajem prvog poluvremena siguran sam da bi u drugom bilo drugačije - izjavio je nakon utakmice Joško Gvardiol



OSIJEK Hrvatski nogometni reprezentativci uzeli su tek bod u susretu kvalifikacija za SP protiv Slovačke u Gradskom vrtu. Od prve je minute igrao mladi stoper Joško Gvardiol.


– Nadali smo se pobjedi, nije bilo lako izgurati 90 minuta u ovakvim uvjetima. Dali smo maksimum i time možemo biti zadovoljni. Zadnja utakmica će vjerojatno biti odlučujuća, vjerujem da ćemo biti spremni za to. Što se dogodilo? Svega po malo, nije lopta htjela u gol i to je to. Da je Kramarić zabio krajem prvog poluvremena siguran sam da bi u drugom bilo drugačije – izjavio je nakon utakmice Joško Gvardiol.


Ivan Perišić smatra kako rezultat nije realan.




– Ipak smo bili bolji, rezultat nije realan. Dominirali smo od prve minute, no primili dva gola što se ne smije dogoditi. Vjerovali smo da možemo… Pogledao sam snimku, dirao sam loptu petom, to je novo pravilo i po tome je zalađe. Mislio sam da je to druga akcija, suci su rekli da to ne vrijedi. Peh, ali i dalje je sve na nama. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Igrali smo do zadnje minute i tako moramo nastaviti. Mladi su dobri, Hrvatska ima budućnost, nema straha – kaže Perišić.