SERIE A

Inter preokretom do bodova kod Sassuola, Perišić asistirao Džeki za jedini gol iz igre

Hina

Ivan Perišić/Foto: REUTERS

Ivan Perišić/Foto: REUTERS

Ključnim za preokret su se pokazale čak četiri izmjene koje je Simone Inzaghi napravio u 57. minuti utakmice "probudivši" svoju momčad.



RIM Talijanski nogometni prvak Inter pobijedio je u susretu 7. kola Serie A na gostovanju Sassuolo sa 2-1 preokrenuvši rezultat u drugom poluvremenu.


“Nerazzurri” su pokazali dva oprečna lica u susretu protiv Sassuola. U prvom poluvremenu domaćin je posve zasluženo vodio, no talijanski prvak je u nastavku zaigrao daleko bolje. Ključnim su se pokazale čak četiri izmjene koje je Simone Inzaghi napravio u 57. minuti utakmice “probudivši” svoju momčad.


Domaćin je poveo u 22. minuti iz jedanaesterca, a siguran realizator je bio Domenico Berardi. Kazneni udarac je skrivio Milan Škriniar načinivši prekršaj nad Jeremiom Bogom.




Talijanski prvak je uspio izjednačiti u 58. minuti šestim golom ove sezone Edina Džeke. BiH napadač je ušao u igru minutu ranije i iz prvog dodira je svladao Andreu Consiglija. Džeki je sjajno s lijeve strane ubacio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.


Dvadeset minuta kasnije Džeko je na dodavanje Marcela Brozovića izborio kazneni udarac kojeg je Lautaro Martinez pretvorio u vodstvo gostiju. Pet minuta prije kraja Džeko je zabio i drugi gol na utakmici, no on je nakon asistencije VAR-a poništen.


Na ljestvici vodi Napoli sa 18 bodova, Inter se probio na drugo mjesto a 17 bodova, dok je Milan treći sa 16 bodova.



Standings provided by SofaScore LiveScore