VELIKO PRIZNANJE ZA DAMIRA KREILACHA

Igrač koji se isprofilirao u redovima Rijeke uvršten u All-Star momčad američke MLS lige

Portal Novi list

Damir Kreilach/Foto REUTERS

Damir Kreilach/Foto REUTERS

Ove sezone je u 15 utakmica zabio sedam golova i pet puta asistirao, što mu je osiguralo glas navijača, medija i igrača u najboljih 13 MLS-a.



RIJEKA Bivši igrač Rijeke Damir Kreilach uvršten je u All-Star momčad MLS-a, najjače nogometne lige SAD-a. Izabran je među 28 igrača koji će 25. kolovoza odmjeriti snage protiv najboljih igrača iz meksičke lige.


Kreilach je seniorsku karijeru započeo u Rijeci, za koju je od 2007. do 2013. zaigrao 144 puta i zabio 19 golova, a u MLS je stigao iz Union Berlina 2018. godine, kada je potpisao za Real Salt Lake, u kojemu još uvijek igra.


Ove sezone je u 15 utakmica zabio sedam golova i pet puta asistirao, što mu je osiguralo glas navijača, medija i igrača u najboljih 13 MLS-a. Od ostalih poznatih igrača svoje mjesto u All-Star momčadi našla su i dva bivša napadača Manchester Uniteda, Nani i Chicharito, a u sastavu je i bivši Arsenalov napadač Carlos Vela.




 


All-Star momčad MLS-a:

Vratari: Matt Turner, Pedro Gallese
Obrana: Walker Zimmerman, Yeimar, Kai Wagner, James Sands, Alex Roldan, Miles Robinson, Nouhou, Jesus David Murillo, Julian Araujo
Vezni red: Lucas Zelarayan, Cristian Roldan, Emanuel Reynoso, Joao Paulo, Damir Kreilach, Carles Gil, Eduard Atuesta
Napad: Carlos Vela, Daniel Salloi, Raul Ruidiaz, Diego Rossi, Ricardo Pepi, Nani, Chicharito, Cade Cowell, Tajon Buchanan, Gustavo Bou