U goste Interu

Igor Tudor uoči posljednje utakmice sezone: “Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada”

Portal Novilist.hr

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Igor Tudor/Foto PIXSELL

Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom - rekao je trener Hajduka



SPLIT Za nogometaše Hajduka uoči posljednjega kola Prve HNL nema nikakve dileme – sezonu zaključuju na petome mjestu, a sutrašnji susret s Interom, koji je već ispao iz prvoligaškoga društva, dolazi samo kao zaključak sezone.


– Momčad sam vidio dobro na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom – rekao je trener Hajduka Igor Tudor, prenosi Dalmatinski portal.


Osim toga, Tudor se dotaknuo i aktualne situacije na Poljudu i svoje budućnosti na klupi ‘bijelih’.




– Ne pratim novine, pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj jedini fokus je na utakmicu s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro, ići ćemo s standardizacijom. Nema Čoline, dobio je nezgodan udarac, ostali su svi spremni. Ovu utakmicu trebamo iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu.


A ova sezona za Splićane je na kraju završila kao vrlo loša, zbog petoga mjesta ostavku je podnio i predsjednik kluba Marin Brbić.


– Priča nakon korone, ne samo u HNL-u nego u svim ligama je specifična. Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar, osvojit će prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti, nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bi se reći ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijeka, pa Rijeku, tri boda su se odlučila s prekidima. Da je bilo drukčije, pričalo bi se na drugi način. Ali, to je sastavni dio igre. Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada – zaključio je Tudor.