Čeka ih momčadski dio

I drugi hrvatski stolnotenisač se oprostio od olimpijskog turnira u pojedinačnoj konkurenciji: “Porazi neće utjecati na ozračje u ekipi”

Hina

Tomislav Pucar/Foto PIXSELL

Tomislav Pucar/Foto PIXSELL

Pucar (25) je bio slobodan u 1. kolu, a u drugom je naletio na iskusnog, 40-godišnjeg Slovenca, koji je lako prošao u četiri seta. Tomislav je u prvom setu vodio s 9-7, ali ga je izgubio, a u preostala tri seta u svakom je bio blizu, no nije dobio nijedan.TOKIO Hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar oprostio se od olimpijskog turnira porazom od Slovenca Bojana Tokića s 0-4 (9-11, 8-11, 9-11, 10-12).


Pucar (25) je bio slobodan u 1. kolu, a u drugom je naletio na iskusnog, 40-godišnjeg Slovenca, koji je lako prošao u četiri seta. Tomislav je u prvom setu vodio s 9-7, ali ga je izgubio, a u preostala tri seta u svakom je bio blizu, no nije dobio nijedan.


“Igrao sam ranije dva puta s njim i oba puta sam izgubio, ali vrlo tijesno. Sada je bilo 4-0 , a sva četiri seta su bila vrlo blizu. Vodio sam 9-7 u prvom i da sam to dobio možda bi psihološki bilo sve drukčije. Setovi su bili dosta gusti, ali je u završnicama on bio bolji”, kazao je rođeni Puljanin.
U nedjelju se od singla oprostio i Andrej Gaćina, pa Hrvatska više nema predstavnika u pojedinačnom dijelu. Andrej, Tomislav i Frane Kojić nastupit će u momčadskom dijelu, a u 1. kolu ih čeka prvo jaki Tajvan.


“Igramo protiv favorita Tajvanaca, oni su vrlo kvalitetni ali mi ćemo dati sve do sebe i nećemo se dati. Ovi porazi neće utjecati  na ozračje u ekipi, imamo šest dana da se odmorimo i pripremimo i sve će OK”, poručio je Pucar.