EP rukometaša

Hrvoje Horvat nakon slavlja protiv Srbije: “Ovo je bila prava utakmica, ovako se nosi hrvatski dres”

Portal Novilist.hr

Hrvoje Horvat/Foto REUTERS

Hrvoje Horvat/Foto REUTERS

Hvala dečkima koji su uskočili, nije lako doći pet do 12 i ovako odraditi posao. Važno je da igrači vjeruju u naš rad, u rad stručnog stožera. Gušt je ući ovako u dvoranu, prvu pobjedu smo dobili na tribinama - rekao je izbornik Horvat



RIJEKA Hrvatski rukometaši upisali su vrijednu pobjedu nad Srbijom u borbi za drugi krug EP-a. Izbornik Hrvoje Horvat bio je vidno zadovoljan nakon susreta.


– Prava utakmica je bila, muška. Ne treba puno pričati o samoj utakmici, ja bih radije o velikom hrvatskom srcu na Dan međunarodnog priznanja RH. Ovako se nosi hrvatski dres. Hvala dečkima koji su uskočili, nije lako doći pet do 12 i ovako odraditi posao. Važno je da igrači vjeruju u naš rad, u rad stručnog stožera. Gušt je ući ovako u dvoranu, prvu pobjedu smo dobili na tribinama – rekao je izbornik Horvat, dok je Ivan Čupić naglasio pobjedu kolektiva.


– Za ovakve trenutke svi treniramo. Onima koji su ostali u sobama je najteže, a ovo je pobjeda kolektiva koji sve izdržava u veliku patnju. Već mjesec dana u sobi jedemo, teško je psihički izdržati stalno istu hranu i stalno gledati u cimera. Teško je, ali nadam se da ćemo izdržati još barem dva tjedna – opisao je Čupić.