ATP MONTE CARLO

Hrvatski teniski super-par juri prema novoj tituli: Mektić i Pavić se plasirali u svoje šesto zajedničko finale

Hina

Nikola Mektić i Mate Pavić/Foto: REUTERS

Nikola Mektić i Mate Pavić/Foto: REUTERS

U njihovom šestom zajedničkom finalu će i najbolji svjetski par u 2021. godini Pavić i Mektić igrati protiv pobjednika susreta između kolumbijskog para kojeg čine Juan Sebastian Cabal i Robert Farah i britanskog para Neal Skupski i Daniel Evans. MONTE CARLO Hrvatski teniski par Mate Pavić i Nikola Mektić plasirali su se u finale ATP turnira Masters 1000 serije na zemljanoj podlozi u Monte Carlu nakon što su u subotu u polufinalu poslije sat i 34 minute igre sa 3:6, 7:6, 10:4 pobijedili španjolsko-argentinsku kombinaciju Marcela Granollersa Puyola i Horacia Zeballosa.


Nakon prvog seta koji je otišao u korist Granollersa i Zeballosa koji su Paviću i Mektiću jednom uzeli servis, španjolsko-argentinska kombinacija još jednom uzima servis hrvatskom paru i dolazi u vodstvo 4:2. No tada hrvatski vraća servis za izjednačenje i za set 7:5. U trećem setu hrvatski je par nadmoćniji i dobija ga 10:4.


U njihovom šestom zajedničkom finalu će i najbolji svjetski par u 2021. godini Pavić i Mektić igrati protiv pobjednika susreta između kolumbijskog para kojeg čine Juan Sebastian Cabal i Robert Farah i britanskog para Neal Skupski i Daniel Evans.