LOVRE MILOŠ SELI U BEOGRAD

Hrvatski reprezentativac se prije 15 dana povukao iz vaterpola, a sada potpisao za Partizan: “Bila je to ponuda kakva se ne odbija”

Portal Novi list

Lovre Miloš/Foto: PIXSELL

Lovre Miloš/Foto: PIXSELL

Miloš je zadnji put igrao ljetos na Olimpijskim igrama u Tokiju, a uskoro bi trebao otputovati u Beograd na finalizaciju ugovora.



RIJEKA Hrvatski vaterpolist Lovre Miloš prije nešto više od 15 dana je najavio da uzima neodređeno dugu pauzu od vaterpola, a čini se da je toj pauzi došao kraj jer će potpisati ugovor – za beogradski Partizan!


Miloš je zadnji put igrao na Olimpijskim igrama u Tokiju, a kako prenose Sportske novosti vaterpolist se ipak predomislio nakon što je stigla ponuda Crno-bijelih i uskoro bi trebao otputovati u Beograd na finalizaciju ugovora.


“Istina, idem u Beograd u ponedjeljak, dogovorio sam se. Međutim, nisam još potpisao ugovor. Zato bi najradije da se možda pričeka do ponedjeljka”, rekao je za Sportske novosti Miloš te dodao: “Bila je ponuda kakva se ne odbija.”




MIloš je dosad s reprezentacijom Hrvatske osvojio europsku broncu u Barceloni (2018.), kao i svjetsku broncu u Guangžuu (2019.). Također ima srebro i s Europa kupa, koji je održan u Zagrebu prije dvije godine. Kao igrač zagrebačke Mladosti je osvajao Jadransku ligu u dva navrata (2018. i 2019.), a 2018. je bio treći strijelac prvenstva Hrvatske iza Jokovića i Fatovića.