Ništa od podrške na tribinama

Hrvatski nogometni savez odlučio: Navijača na stadionima u Hrvatskoj neće biti do daljnjega

Portal Novilist.hr

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije koronavirusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima - objavljeno je na stranici HNS-aRIJEKA Hrvatski nogometni savez objavio je na svojim službenim web stranicama kako je Izvršni odbor odlučio da će se nogometne utakmice u Hrvatskoj do daljnjega igrati bez prisustva gledateljstva.


– Na prijedlog Natjecateljske komisije HNS-a i Radne skupine za povratak nogometu, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku kako će se utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, Hrvatskog nogometnog kupa, Druge hrvatske nogometne lige, Prve hrvatske nogometne lige za juniore te Prve hrvatske nogometne lige za pionire i kadete u natjecateljskoj godini 2020./21. do daljnjeg igrati bez gledatelja.


Ova odluka nadovezuje se na odluku koju je Izvršni odbor donio 20. srpnja 2020. godine te kojom je određeno kako će se završnica natjecateljske godine 2019./20. zbog pandemije koronavirusa odigrati bez prisustva gledatelja na stadionima – objavljeno je na stranici HNS-a.