SuperSport Hrvatski nogometni kup

Hrvatski nogometni kup dobio novog sponzora, od sada će nositi ime kladionice

Hina

Slavlje nogometaša Rijeke nakon osvojenog Kupa 2017. godine/Foto: PIXSELL

Slavlje nogometaša Rijeke nakon osvojenog Kupa 2017. godine/Foto: PIXSELL

 "Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmica", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.ZAGREB U Zagrebu je u ponedjeljak potpisan ugovor kojim je sportska kladionica SuperSport postala naslovni sponzor Hrvatskog nogometnog kupa. Najmasovnije nogometno natjecanje tako će u sezoni 2021./22. nositi ime SuperSport Hrvatski nogometni kup, počevši od utakmica šesnaestine finala koje su na rasporedu ovog tjedna, priopćio je HNS.


“Zahvaljujemo SuperSportu što je prepoznao sportsku i tržišnu vrijednost Hrvatskog nogometnog kupa. Raduje nas činjenica da ćemo imati još veću vidljivost natjecanja diljem zemlje kroz televizijske prijenose, kao i da ćemo kroz ovo partnerstvo izravno pomoći klubovima domaćinima u organizaciji utakmica”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.


Član uprave kladionice SuperSport Goran Đurić kazao je da su ponosni da hrvatski kup nosi ime SuperSporta.
“SuperSportu je iznimno važno ulagati u daljnji razvoj hrvatskog nogometa i zato nam je drago objaviti kako ćemo svakom klubu domaćinu šesnaestine finala donirati 10.000 kuna kao pomoć u organizaciji utakmica”, dodao je član uprave SuperSporta Radim Haluza.


A Ivan Blažičko, glavni urednik HNTV-a, rekao je da će “Hrvatska nogometna televizija izravno prenositi pet utakmica šesnaestine finala, što je rekordan broj prijenosa u ovoj fazi natjecanja”.