Dojmovi

Hrvatski bekovi složni i iskreni: “Imali smo sreće, ali nećemo sada o negativnim stranama”

Portal Novilist.hr

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Jesu li nas iznenadili? Iznenadili su nas jer su od prve minute krenuli bez Lukakua i Hazarda. Mislim da su nas htjeli izmoriti u prvom dijelu - rekao je Sosa



RIJEKA Nakon remija s Belgijom i prolaska Hrvatske u osminu finala SP-a oglasili su se i bekovi Borna Sosa te Josip Juranović.


– Znali smo da će biti dramatična utakmica. Igrali smo protiv momčadi koja je među najboljima na svijetu. U drugom poluvremenu napravili su par izmjena. Kad ti uđu Hazard i Lukaku, naravno da ti je teško igrati. Ali mi smo ostvarili svoj cilj. Mogli smo zabiti mi i oni, možda su oni imali i bolje prilike od nas  Ali sreća nas je pomazila. Jesu li nas iznenadili? Iznenadili su nas jer su od prve minute krenuli bez Lukakua i Hazarda. Mislim da su nas htjeli izmoriti u prvom dijelu. U zadnjim minutama smo znali zašto trčimo. Uvijek pogibamo na terenu, dajemo sve od sebe i zato nas i sreća mazi – rekao je Borna Sosa.


Juranović se također složio kako je Hrvatska imala sreće.




– Jako zanimljiva utakmica s obje strane. I jedni i drugi smo imali svoje šanse. Šteta što nismo zabili, ali prošli smo dalje. Malo ćemo proslaviti, no već se okrećemo sljedećoj utakmici. Belgija je visokorangirana reprezentacija, jedna od najboljih na svijetu. Morali su imati neke šanse. Mi smo ih sveli na najmanje moguće, a sreća je bila na našoj strani. Nećemo sada o negativnim stranama, prošli smo dalje i idemo proslaviti to – kaže Juranović.