Stigle u Herning

Hrvatske rukometašice pripremaju se za veliko polufinale: “Osnovna stvar je psihologija…”

Portal Novilist.hr

Larissa Kalaus/Foto Stanko Gruden / kolektiff

Larissa Kalaus/Foto Stanko Gruden / kolektiff

Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Osnovna stvar je psihologija, da shvatimo da smo napravili veliku stvar, ali i da ćemo ponovno dati sve od sebe. Ponovno želimo učiniti Hrvatsku sretnom i ponosnom - poručio je Šoštarić



HERNING Hrvatske rukometašice doputovale su u Herning, gdje će se u petak protiv Francuske boriti za veliko finale Europskog prvenstva. Francuskinje su aktualne europske prvakinje i pobjednice prve skupine glavne faze EP-a.


– Počinjemo s videima, a onda i s koncentriranim treninzima za Francusku i njihov stil igre, dakle obranu i napad. Definitvno će to biti drugačija utakmica za sve nas, ali očekujem jednaku borbu kao i dosad pa dokle ide – kaže Larissa Kalaus, trenutno druga strijelkinja Hrvatske.


Izbornik Nenad Šoštarić naglasio je kako je cilj učiniti Hrvatsku ponosnom.




– Vrlo kratko smo se veselili, preselili smo se jutros u Herning i krećemo s video analizom. Čekaju nas treninzi, testiranje i opet video. Osnovna stvar je psihologija, da shvatimo da smo napravili veliku stvar, ali i da ćemo ponovno dati sve od sebe. Ponovno želimo učiniti Hrvatsku sretnom i ponosnom – poručio je Šoštarić.