Prvenstvo u siječnju

Hrvatska rukometna reprezentacija krenula u Poreč na sedmodnevne pripreme, Matanović pozvan umjesto ozlijeđenog Milete

Hina

Domagoj Duvnjak/Foto PIXSELL

Domagoj Duvnjak/Foto PIXSELL

U sklopu tih priprema, koje su zapravo početak slaganja reprezentacije i igre za Europsko prvenstvo sljedeće godine u Slovačkoj i Mađarskoj, odigrati će se i prijateljski susret protiv Slovenije, 6. studenog u 18.00 sati u Novigradu



ZAGREB Prvi put nakon ljeta u Zagrebu se okupila hrvatska muška rukometna reprezentacija, koju u siječnju iduće godine čeka EURO.


Nakon kraćeg druženja s medijima i testiranja, reprezentacija je otputovala u Poreč gdje će boraviti i trenirati sljedećih sedam dana. U sklopu tih priprema, koje su zapravo početak slaganja reprezentacije i igre za Europsko prvenstvo sljedeće godine u  Slovačkoj i Mađarskoj, odigrati će se i prijateljski susret protiv Slovenije, 6. studenog u 18.00 sati u Novigradu.


Od 19 pozvanih igrača izborniku Hrvoju Horvatu odazvalo se njih 18. Jedini koji su se morali zahvaliti na pozivu su Luka Cindrić koji se još nije do kraja oporavio od ozljede ramena koju je zadobio sredinom rujna u Ligi prvaka, odnosno Fran Mileta koji se teško ozlijedio na utakmici Europske lige. Umjesto njega pozvan je Vlado Matanović.


POPIS IGRAČA



IVAN PEŠIĆ, KRISTIAN PILIPOVIĆ, MATEJ MANDIĆ, DAVID MANDIĆ, LOVRO MIHIĆ, IVAN ČUPIĆ, LEON ŠUŠNJA, MARIN ŠIPIĆ, VERON NAČINOVIĆ, IVAN MARTINOVIĆ, LUKA ŠEBETIĆ, DOMAGOJ PAVLOVIĆ, ANTE GADŽA , DOMAGOJ DUVNJAK, HALIL JAGANJAC, ZVONIMIR SRNA, TIN LUČIN, VLADO MATANOVIĆ.hin


PRIČUVNI IGRAČI (dolaze u slučaju naknadnog poziva): FILIP VISTOROP – RK PPD ZAGREB, LUKA LOVRE KLARICA – RK PPD ZAGREB, MORENO CAR – RK NEXE, NIKOLA GRAHOVAC – RK PPD ZAGREB, KREŠIMIR KOZINA – FRISCH AUF GOPPINGEN,  BORNA MANCI MIČEVIĆ – RK NEXE, MARIN JELINIĆ – RK NEXE, ANTE KUDUZ – HC VARDAR 1961.