Opet ne valja...

HNS objavio tko će suditi derbi Hajduka i Rijeke, Splićani opet jadikuju na društvenim mrežama!

Portal Novilist.hr

Ante Čulina/Foto V. KARUZA

Ante Čulina/Foto V. KARUZA

Ponovo su iz splitskog kluba odlučili iskoristiti društvene mreže kako bi objavili pokoju žalopojku, jednako kao uoči susreta sa Šibenikom kada im nije dobro sjeo izbor VAR suca



RIJEKA Jadranski derbi između Rijeka i Hajduka, koji se igra ovoga vikenda na Poljudu, sudit će Ante Čulina iz Zagreba, objavio je HNS.


I ponovo su iz splitskog kluba odlučili iskoristiti društvene mreže kako bi objavili pokoju žalopojku, jednako kao uoči susreta sa Šibenikom kada im nije dobro sjeo izbor VAR suca. Ovoga puta ne odgovara im izbor glavnoga, odnosno Čuline.


“Déjà vu. Svaka čast!”, napisali su na Facebook profilu uz fotografiju suca tijekom utakmice Slavena i Hajduka u Koprivnici. Naime, tada je sredinom prvog poluvremena prekinuo susret zbog divljanja Hajdukovih navijača. Sve je počelo duelom Livaje i Solde u 35. minuti nakon kojega je Livaja dobio žuti karton zbog prigovora.





Slaven se nakon vodstva Hajduka 2:0 u drugom poluvremenu vratio. Sahiti je u 79. minuti dobio drugi žuti karton, a u sudačkoj nadoknadi Čulina je dosudio penal za Slaven koji je nakon intervencije VAR-a ipak postao slobodnjak s ruba kaznenog prostora.


Tadašnji Hajdukov trener Mislav Karoglan je nakon utakmice rekao da se sudac pogubio i da ga je čitava situacija podsjetila na Jugoslaviju.