BECKHAM NE ODUSTAJE

Higuain tvrdi da je jedan klub još uvijek zainteresiran za Lea Messija: “Nisu odustali, i dalje ga žele…”

Hina

Gonzalo Higuain i Leo Messi/Foto: REUTERS

Gonzalo Higuain i Leo Messi/Foto: REUTERS

„Znam da ga klub i dalje želi. Inter Miami nije odustao, ali vidjet ćemo što donosi budućnost“.MIAMI Od trenutka kada se znalo da će Lionel Messi napustiti Barcelonu bilo je poznato i tko su favoriti za njegovo dovođenje. Od starta je Paris St. Germain, gdje je Messi i otišao, označen kao glavni favorit. Iza njega se Messiju nadao Manchester City, a potom i član MLS lige Inter Miami.


Klub iz Sjedinjenih Država, kojem je vlasnik legendarni engleski nogometaš David Beckham, imao je kontakte s Messijem koji nisu urodili plodom. No, Beckham je najavio da će Messija pokušati dovesti sljedećom prilikom, a to je 2023. godina.


O odnosu Inter Miamija i Messija i mogućnostima dolaska Argentinca u MLS ligu za ESPN je kratko govorio Messijev sunarodnjak Gonzalo Higuain, s devet golova prvi klupski strijelac ove sezone kluba s Floride.
„Možda nije dobro da govorim kako ne bi upao u nevolje. Ili nekoga drugoga doveo u nevolju. Messi je potpisao dvogodišnji ugovor s PSG-om i to je jedino poznato“, rekao je na početku Higuain pa ipak dodao:


„Znam da ga klub i dalje želi. Inter Miami nije odustao, ali vidjet ćemo što donosi budućnost“.


Inter Miami se trenutačno nalazi u sredini ljestvice Istočne konferencije MLS lige (osmo mjesto). Glavna zvijezda osim Gonzala Higuaina je francuski reprezentativac Blaise Matuidi.